Directorul Departamentului licente din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca licenta acordata unui club nu poate fi transferata unei alte persoane juridice.

"Sper ca astfel se va pune capat zvonisticii ca "X" sau "Y" vinde locul din Divizia A. De exemplu, daca Pandurii Targu Jiu sau Steaua se retrag din competitie urmeaza sa fie invitata sa participe in Divizia A echipa clasata pe locul 14, in acest caz Apulum, care insa nu are licenta, urmeaza cea de pe locul 15, FC Brasov, iar daca aceasta nu este interesata, clubul clasat pe locul 16, Universitatea Craiova", a spus Duru.

Viorel Duru a afirmat ca in Divizia A nu se mai poate vinde locul. "Nu se mai poate vinde sau trafica locul in Divizia A. Este istorie ceea ce s-a intamplat pana acum. Niciodata nu vor mai fi posibile, nici acum nu mai este posibil. Pana sa se introduca sistemul de licentiere a fost posibila pentru ca participarea la competitie nu era legata de obtinerea licentei. Fuziuni se pot face, dar pentru a putea participa in sezonul competitional urmator celui pentru care a primit licenta. In sezonul 2005-2006 au primit licenta cluburile pe care vi le-am spus. Pandurii vor trebui sa joace pe aceasta persoana juridica. In anul competitional poate fuziona cu cine doreste, sa-si constituie societate comerciala pana la 31 martie anul viitor, pentru ca atunci depune documentatia pentru a obtine licenta pentru sezonul 2006-2007", a continuat Duru.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.