Sport 6 Mai 2009 03:08
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, marti, ca este foarte suparat pe jucatorii antrenati de Marius Lacatus pentru ca au fost dominati de Gloria Buzau si spune ca pentru el jocul s-a terminat egal, pentru ca golul ros-albastrilor a fost marcat din ofsaid.
"Sunt suparat in primul rand pe jucatori, dar si pe Marius Lacatus, pentru ca el e comandantul. Nu am jucat nimic. Pentru mine s-a terminat 0-0, a fost un ofsaid de doi metri la golul nostru. A fost ofsaid mare, faza clara. Pentru asta Miklos Nagy chiar ar trebui sa paraseasca arbitrajul. Nu se poate sa ne domine asa Gloria Buzau. Ar trebui sa le fac jucatorilor salarii de 30.000-40.000 de euro, asa cum au si aia de la Buzau, nu sa dau eu salarii de 500.000 de euro pe luna ca dobitocul. Nu am vazut nimic, nu avem nicio noima, nicio orientare nimic. Nu avem trasee, asa cum aveam noi pe timpul lui Piturca", a spus Becali la Sport.ro.

Finantatorul ros-albastrilor a dezvaluit ca nu mai crede in sansele formatiei din Ghencea la castigarea titlului, chiar daca dupa victoria cu Otelul Galati, scor 5-0, din etapa trecuta, era foarte increzator ca formatia poate termina campionatul pe primul loc. " Nu cred ca mai avem sanse la titlu. Daca noi bateam Gloria Buzau, iar Dinamo facea un egal sau lua bataie, mai era ceva, dar asa nu prea mai credem in titlu. Poate daca se impiedica Dinamo, mai aveam vreo 5-7 la suta sanse", a afirmat Becali, citat de NewsIn.

Becali a dezvaluit ca a avut o discutie cu antrenorul Marius Lacatus, iar acesta l-a intrebat care va fi situatia lui la echipa pe care o pregateste: "Eu i-am spus ca nu il dau niciodata afara. Singurul de care va depinde situatia lui Marius Lacatus este chiar el. El va decide la finalul campionatului, daca mai poate antrena Steaua sau nu, daca Steaua are sau nu un viitor bun cu el pe banca. Va spun eu ca el nu tine de scaun".

Patronul ros-albastrilor a spus ca a vrut la un moment dat sa faca o infuzie de tineri la prima echipa a Stelei, insa este de parere ca formatia pregatita de Marius Lacatus nu poate risca sa rateze cupele europene. "Daca nu mergem macar in Europa League, se duce naibii coeficientul european. Noi am mai fost prin Europa, am facut puncte si acum trebuie sa mergem iar acolo, sa imbunatatim punctajul", a mentionat Becali.
Finantatorul Stelei a mai spus ca incercarea de a-l aduce pe Dinu Gheorghe la Steaua nu prea mai are sanse de reusita, insa sustine ca il va aduce inapoi in Ghencea pe managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica. " Eu am vrut sa il aduc pe Dinu Gheorghe sa se ocupe de jucatori, de la juniori pana la cei pentru prima echipa. Sa fie un fel de manager sau un director tehnic. Dar el mi-a spus ca nu vrea sa vina, pentru ca nu o sa il accepte suporterii. Dar nu e nimic, o sa il aduc pe Mihai Stoica. A zis el ca nu vine, dar va spun eu ca Meme vine in trei secunde, daca il chem", a conchis Becali.

Echipa antrenata de Marius Lacatus, Steaua, a trecut, marti, in deplasare, de Gloria Buzau, scor 1-0, rezultat in urma caruia ros-albastrii se mentin pe locul 4, la o distanta de 4 puncte de locul 3, ocupat de FC Timisoara, care are un meci mai putin disputat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.