Dupa ce conducerea clubului de fotbal Poli Timisoara a jucat joi bambilici cu Cosmin Olaroiu, destituindu-l din functia de antrenor si apoi readucindu-l la echipa, presedintele Emil Rosianu a parut ieri o victima a propriei decizii. Seful gruparii alb-violete s-a aflat sub impulsul nervilor atunci cind a discutat cu "Evenimentul zilei". Dintr-un om calm si rational, Rosianu s-a transformat brusc intr-un gide. Acum, tinta lui precisa e sa decapiteze Steaua, declarind razboi deschis echipei din Ghencea in viitorul sezon.

"Am spus ca-l dau afara pe Olaroiu dupa unele discutii in contradictoriu cu mai multe persoane, care ziceau ca meciul cu Steaua a fost blat. E rusinos ca unii conducatori de cluburi, ma refer la Steaua, accepta si intretin aceste discutii. Nu-mi place atitudinea campioanei, care tace si incurajeaza astfel reactiile la blat. Mi-am dat seama ca nu trebuia sa ma razbun pe Oli pentru ceea ce a declarat Becali. El a cistigat campionatul si tot el ar trebui sa clarifice lucrurile pentru suporterii Stelei si ai Politehnicii. Decizia de a-l demite pe Olaroiu a fost un impuls pe care l-am luat la nervi, a fost o refulare... L-am sunat imediat pe Oli si i-am spus ca nu a fost normal sa am o suspiciune fata de el", ne-a declarat furios Rosianu.

"O sa-i arat eu rautate!"

Izbucnirea nervoasa a lui Rosianu s-a rasfrint si asupra noilor obiective ale echipei de pe Bega. Ura presedintelui de la Poli pentru Gigi Becali nu mai cunoaste limite. "Sa fie clar pentru toata lumea. Noul obiectiv al Politehnicii e acum cistigarea titlului. Voi aduce la echipa niste profesionisti adevarati, ca sa pot atinge aceasta performanta. De-abia ii astept pe stadionul Dan Paltinisanu pe cei de la Steaua. Becali declara ca Olaroiu nu poate juca impotriva lui cu rautate? O sa-i arat eu rautate. O sa vada el rautate la Timisoara, cum n-a mai vazut. Voi avea grija ca Steaua sa n-aiba zile bune cu Poli", si-a revarsat amarul presedintele de la Poli. Patronul Stelei l-a atacat si el violent pe presedintele banatenilor: "Rosianu nu stie pe ce lume traieste. Nu ma intereseaza ce-i la Timisoara. Ma gindesc numai la Steaua".

Rosianu a modificat si contractul lui Olaroiu, anexind doua clauze explicite:
1) Olaroiu nu va putea antrena in Romania decit la echipa nationala; 2) pentru a pleca de la Poli, Olaroiu va avea o clauza de aproape 700.000 de dolari.

Moldovan isi cara mobila

Viorel Moldovan a ramas cu gura cascata joi dupa-amiaza, cind Rosianu l-a sunat si i-a propus sa devina antrenor-jucator la Poli. "Sint socat! Nu stiu ce sa zic! Sper sa nu fie adevarat ca Oli a fost demis", a apucat sa ingaime atacantul "alb-violetilor". Aflat in concediu la Geneva, in Elvetia, Viorel i-a cerut ieri lamuriri lui Olaroiu pentru situatia de la echipa. "Nu stiu ce-au urmarit sefii clubului cu aceasta decizie, dar e bine ca s-a limpezit situatia. Cu siguranta, n-a fost vorba despre o farsa. Iar daca a fost, eu n-am stiut de ea. Daca lucrurile n-ar fi revenit la normalitate, exista riscul sa se aleaga praful de proiectul nostru. Eu am alte probleme acum. Ma mut. Car mobila de colo-colo. Asa cum am promis, voi juca la Poli si-n sezonul viitor".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.