VICTOR BECALI FACE LUMINA IN CAZUL VIITORULUI FRATELUI SAU

Victor Becali sustine ca fratele sau este actionar la FC Dinamo si este posibil ca, in urma votului care va avea loc pe 26, Giovanni sa conduca gruparea din Stefan cel Mare din postura de presedinte executiv.
Impresarul FIFA mai spune ca relatia sa de prietenie cu Hagi n-ar fi avut de suferit daca acesta din urma ar fi acceptat oferta lui Gigi Becali de a prelua banca tehnica a Stelei. In fine, Becali considera inadmisibil comportamentul lui Mirel Radoi, fotbalist acuzat de selectioner ca a dezertat de la lot.

Domnule Becali, e fratele dumneavoastra actionar la Dinamo sau nu?
Este. Inca de la finalul saptamanii trecute, cand numarul actionarilor clubului Dinamo a crescut de la sapte la noua, fiind cooptati fratele meu si Dragos Savulescu.

Va fi numit presedinte executiv?
Probabil ca da. Pe 26 are loc sedinta actionarilor si se va supune la vot, in mod democratic. Este posibil ca Giovanni sa fie ales, iar el va conduce Dinamo din postura de presedinte executiv.

Se spune ca Hagi nu a mers la Steaua pentru ca nu a vrut sa se dueleze cu Giovanni. E adevarat?
O prostie. Hagi nu s-a dus la Steaua pentru ca a avut motivele lui, pentru ca nu a vrut sa se grabeasca. Plus ca are si mai multe oferte foarte tentante din strainatate. Apoi, vreau sa va spun ca, daca Hagi alegea Steaua, relatia noastra de prietenie nu ar fi avut de suferit.

E posibil sa fie numit la Dinamo?
Nu. Dinamo are antrenor.

E INADMISIBIL CE A FACUT RADOI

George Copos a spus ca va cere jucatorilor sai sa rupa contractele cu firma "Becali & Popescu" daca Becali va fi actionar la Dinamo.
Eu am discutat cu George Copos si mi-a spus ca nu a spus niciodata asa ceva. Giovanni a fost si la Rapid si nu au fost discutii de genul asta. Dar altceva vreau eu sa subliniez: fotbalistii sunt liberi sa-si aleaga impresarul pe care il doresc. Nimeni nu le poate impune cu cine sa semneze.

Care mai este situatia lui Chivu?
Deocamdata sta pe loc, la AS Roma, cu care are contract. Mai vedem dupa...

Ce parere aveti de conflictul izbucnit intre Piturca si Mirel Radoi?
Dar nu este un conflict. Nu poate exista un conflict intre antrenor si jucator, pentru ca jucatorul trebuie sa se supuna deciziilor antrenorului si sa participe la programul pe care acesta il intocmeste. Este inadmisibil ca un fotbalist sa plece din cantonament fara acordul antrenorului si Federatiei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.