Dorinel Munteanu i-a comunicat patronului FC Steaua, Gigi Becali, optiunea sa de a parasi gruparea din Ghencea. "Nu a fost nici o cearta cu Gigi Becali, ramanem prieteni toata viata. L-am sunat pe telefonul lui Mihai Stoica si i-am comunicat ca am decis sa plec de la Steaua. A fost intru totul optiunea mea iar cei din conducerea Stelei mi-au respectat-o, pentru ca nu cred ca are cineva ce sa-mi reproseze pentru timpul petrecut in Ghencea. Nu m-am certat cu Gigi, nu s-a spus nici macar un cuvant pe un ton mai ridicat", a spus Munteanu. Fostul mijlocas stelist a afirmat ca vrea sa-si continue cariera de antrenor si jucator si ca in cateva zile va lua o decizie in privinta viitoarei sale destinatii, avand numeroase oferte.

"Daca gandeam cu inima, eram in continuare in Ghencea, insa eu am gandit cu mintea, cu capul. Am luat cea mai buna decizie in privinta viitorului meu. Nu a existat o propunere concreta de a antrena Steaua, a fost doar o discutie. Este o despartire amiabila, contractul meu a expirat si nu l-am mai prelungit. Am avut un sezon bun, incununat de titlul de campion, dar ma gandesc la cariera mea si la ce este mai bine pentru mine", a adaugat Dorinel Munteanu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.