Sport 6 Mai 2009 14:27
Unul din membrii galeriei dinamoviste care a facut deplasarea la Galati, Adrian Lungu, a declarat, marti, agentiei NewsIn, ca fanii alb-rosii nu au nicio legatura cu incidentul in care a fost implicat autocarul echipei din Ghencea la iesirea din Bucuresti.
"PCH a organizat deplasarea la Galati cu doua microbuze si cateva masini personale. Eu sunt cu masina si am fost si eu anuntat de incidentul cu autocarul Stelei. Sunt convins ca nu avem nicio legatura cu aceasta treaba. In momentul de fata unul dintre microbuze este oprit de politie in Urziceni, pentru cercetari, iar celalalt este pe drum. Cei de la politie au zis ca nu este vorba despre microbuzul oprit acum aici", a spus Lungu.

Suporterul dinamovist sustine ca sunt sanse reduse ca fanii alb-rosii sa isi mai continue deplasarea catre Galati pentru a sustine echipa lui Mircea Rednic: "Daca ne vor lasa sa plecam in 10-20 de minute, vom ajunge la Galati, insa nu cred ca mai este posibil in acest moment".

Autocarul echipei Steaua, care se deplasa marti, spre Buzau, a fost atacat cu pietre la iesirea din Bucuresti, iar fundasul Pawel Golanski a fost ranit la cap.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.