Sport 5 Mai 2009 23:56
Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, luni, ca membrii Comisiei de Disciplina au luat o decizie normala in cazul lui Gabriel Tamas, suspendandu-l pe fundas doar o etapa in urma cartonasului rosu primit in partida cu CFR Cluj.
"Comisia de Disciplina a procedat corect in cazul lui Gabriel Tamas. S-a facut dreptate, era normal sa fie suspendat doar o singura etapa, nu a facut nimic, a fost doar o impingere", a spus Borcea, citat de NewsIn.

Oficialul din Stefan cel Mare nu crede intr-o conspiratie a formatiilor din Liga I impotriva echipei sale: "Toti sunt impotriva noastra, dar nu cred ca e vreun complot. Daca aveam echipa completa, nu imi faceam probleme cu Otelul si Steaua. La meciul de la Galati avem 13 jucatori indisponibili. Suntem intr-o situatie foarte grea, dar jucatorii care vor intra in teren trebuie sa-si dea sufletul, trebuie neaparat sa invingem".

Fundasul Gabriel Tamas a primit o etapa de suspendare dupa ce a fost eliminat in meciul cu CFR Cluj si va sta doar cu Otelul Galati, urmand sa fie apt pentru derby-ul cu Steaua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.