Sport 4 Mai 2009 14:43
Formatia braziliana Corinthians, la care evolueaza si Ronaldo, a castigat duminica seara campionatul Paulista, dar in timpul ceremoniei de inmanare a trofeului tricoul unui jucator a luat foc din cauza artificiilor, relateaza Reuters.
Capitanul echipei, William, prezenta trofeul fanilor, fiind urcat pe un podium mobil, dar tricoul sau a luat foc dupa ce mai multe bucati de confetti s-au aprins din cauza artificiilor. Presedintele clubului, Andres Sanches, si ministrul sportului din Brazilia, Orlando Silva, erau si ei pe podium si l-au ajutat pe fotbalist sa stinga cat mai repede focul.

Ronaldo i-a criticat pe organizatorii ceremoniei de dupa meciul cu Santos, incheiat la egalitate, scor 1-1. In tur, atacantul marcase doua din golurile victoriei lui Corinthians, scor 3-1. "Era clar ca o sa ia foc, trebuiau sa se gandeasca inainte la acest lucru. William putea sa se arda, iar in loc sa sarbatorim trebuia sa-l vizitam la spital. A fost o mare dezorganizare", a spus Ronaldo, care a fost incercuit de zeci de reporteri si cameramani. "Nici nu am putut sa sarbatoresc alaturi de fani, eram lovit mereu de microfoane", a adaugat fotbalistul, potrivit NewsIn.

La meci a asistat si selectionerul echipei nationale a Braziliei, Carlos Dunga, care il poate selectiona pe Ronaldo la prima reprezentativa.

Campionatul Carioca a fost castigat de Flamengo, care a invins pe Botafogo si a castigat trofeul pentru a treia oara consecutiv. Scorul general dintre cele doua formatii a fost de 4-4, iar Flamengo a invins cu 4-2 la penalty-uri, dupa ce portarul Bruno, care aparase un penalty in timpul meciului, a mai aparat doua lovituri de departajare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.