Sport 4 Mai 2009 01:49
Internationalul roman va rata sfarsitul sezonului din Arabia Saudita, dar si meciul Lituania-Romania din preliminariile CM 2010.
Sezon incheiat pentru Mirel Radoi la Al-Hilal. Fostul stelist Mirel Radoi a suferit o fractura de piramida nazala in meciul pierdut de echipa sa, cu scorul de 0-3, in fata formatiei Al-Shabab si va fi nevoit sa stea pe bara cel putin doua saptamani, ratand astfel meciurile din Kings Cup, cele din grupele Ligii Campionilor Asiei si chiar meciul dintre Lituania si Romania.

Conform site-ului oficial al clubului, mijlocasul roman s-a accidentat in minutul 85, dupa ce a primit un cot in figura de la atacantul advers, Yasser Al-Shamrani, fiind transportat de urgenta la spitalul familiei regale din Riad. Chiar daca a fost deja externat, fostul stelist se va intoarce la spital pentru a-si opera nasul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.