Sport 4 Mai 2009 01:37
Viorel Hizo a fost numit in functia de antrenor principal al Rapidului, dupa ce Marian Rada a demisionat din functie in cursul zilei de duminica, a declarat, pentru NewsIn, directorul tehnic al giulestenilor, Nicolae Manea.
"Rada a demisionat, in mare masura, din cauza rezultatelor. Hizo ii va lua locul pana la finalul campionatului. Mai multe amanunte veti afla luni, la conferinta de prezentare", a spus Manea, care va ramane in functia de director tehnic pentru NewsIn.

Hizo va fi ajutat de acelasi staff tehnic pe care l-a avut si Rada, in frunte cu Adrian Iencsi. Tehnicianul nu a dorit sa comenteze numirea sa in functie, preferand sa spuna: "Noaptea e un sfetnic bun pentru mine. Mai vorbim maine".

Noul tehnician al Rapidului va fi prezentat luni, in cadrul unei conferinte de presa, care va avea loc la baza Pro Rapid, cu incepere de la ora 14:00.
Rapid ocupa locul 7 in clasamentul Ligii I dupa 28 de etape, cu 45 de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.