Sport 4 Mai 2009 01:33
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, duminica, dupa infrangerea cu Pandurii, scor 0-1, ca echipa se afla pe o panta descendenta, insa era greu sa castige la Targu Jiu, unde "si copiii de mingi au facut anti-joc", transmite corespondentul NewsIn.
"Am intalnit o masinarie anti-fotbal la Targu Jiu, nu acesta e fotbalul si viitorul. Noi am creat o echipa de fotbal la Craiova, dar trebuie sa creez si una de anti-fotbal. Am vazut de toate, mingi desumflate, mingi sutate in tribuna, e greu sa joci cu Pandurii. La Targu Jiu, pana si copiii de mingi au facut anti-joc. Nici noi nu am aratat ca o echipa de cupe europene. Suntem pe o panta descenta, suntem in scadere de forma", a spus Mititelu la finalul partidei, citat de NewsIn.

Tehnicianul Nicolo Napoli a fost de aceeasi parere cu finantatorul echpei, afirmand insa ca tragerile de timp ale gazdelor nu trebuie gasite ca o scuza. "Cei de la Pandurii au distrus jocul, au tras de timp tot meciul. Nu s-a putut mai mult, ei au dat un gol si au castigat. Toti au tras de timp, dar nu e o scuza. Stiam ce ne asteapta aici, Pandurii e o echipa agresiva, care lupta pentru fiecare minge", a mentionat italianul.

Antrenorul gazdelor, Sorin Cartu, nu s-a prezentat la conferinta de presa, locul sau fiind luat de secundul Florin Bejinariu. "La esecuri, fiecare gaseste scuze, ba ca au fost trageri de timp, ba arbitrii de vina. Am fost mai motivati. Am avut o victorie muncita, in procent mare suntem salvati de la retrogradare", a opinat acesta, fiind completat de autorul golului, Daniel Ghindeanu: "Am avut mai multe ocazii, a fost o victorie meritata. Asta a fost, noi am castigat. Nu m-am bucurat foarte mult la gol, doar sunt oltean din Craiova".

In alta ordine de idei, la finalul partidei, intre portarul Universitatii Craiova, Mircea Bornescu, si antrenorul gazdelor, Sorin Cartu, a izbucnit un conflict pe tunelul care duce la vestiare, acestia fiind despartiti de jandarmi.

Pandurii Targu Jiu a inregistrat a cincea victorie din ultimele sase meciuri din Liga I, dupa ce a invins, duminica, scor 1-0, pe Universitatea Craiova si se afla la 9 puncte distanta de primul loc retrogradabil, cu sase etape inainte de finalul sezonului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.