Sport 4 Mai 2009 01:31
Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, sambata, ca jucatorii sai au evoluat foarte bine in meciul cu CFR Cluj si, chiar daca ardelenii au evoluat mai bine in repriza secunda, scorul putea fi mult mai clar in favoarea echipei lui, care a ratat foarte mult.
"Jucatorii au facut un meci foarte bun. Am obtinut o victorie importanta in fata unei echipe puternice. S-a vazut daruirea elevilor mei, mai ales ca am avut si unele probleme medicale. Victoria e cu atat mai importanta cu cat am ajuns la 10 puncte de CFR si o vom obliga sa castige urmatoarele meciuri. CFR ne-a pus probleme mai ales in repriza secunda. In pare rau ca pe langa gol am mai avut si alte ocazii, iar CFR a scapat usor, putea fi 3-0 la pauza. Dinamo a meritat victoria. Clujenii ne-au pus probleme mari in repriza secunda, pentru ca nu am mai rezistat fizic", a spus Rednic.

Antrenorul este ingrijorat de numarul mare de accidentati si a spus ca leziunea lui Moti nu este foarte grava, iar jucatorul va putea fi folosit in urmatoarea etapa, cu Otelul Galati. Situatia lui Blay insa e mult mai grava, el suferind o ruptura la aductori si, cel mai probabil, fundasul va rata finalul de campinat. Rednic a mai spus ca Zicu nu a fost folosit pentru ca a suferit o contractura inainte de meci, in timp ce Mitea nu era complet refacut dupa o accidentare mai veche.

Echipa antrenata de Mircea Rednic, Dinamo, a trecut, sambata, pe teren propriu, de CFR Cluj, scor 1-0, rezultat in urma caruia a revenit pe primul loc in Liga I, la doua puncte distanta de Unirea Urziceni, care ocupa pozitia secunda. CFR Cluj a ramas pe locul 5, cu 48 de puncte, la egalitate cu Steaua, cele doua formatii fiind despartite de golaveraj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.