Sport 4 Mai 2009 17:45
Centralul Ionica Serea a fost exclus din arbitraj ca urmare a prestatiei avute la meciul CFR-FC Vaslui, din Cupa Romaniei, cand a primit nota 5 din partea observatorului Dan Petrescu.
"Ionica Serea a primit din partea observatorului de la jocul CFR Cluj-FC Vaslui nota 5 si asta inseamna ca trebuie retrogradat in lotul B. In acest caz el ar fi putut sa conduca maxim jocuri din Liga a II-a. Varsta minima pentru a face parte din acest lot este de 39 de ani, iar Serea va implini in toamna 40, deci nu se incadreaza. Ar fi putut reveni in lotul A doar daca mai conducea alte partide, dar asa nu se mai poate. Deci, putem spune ca meciul de ieri din cupa a fost ultimul pentru el", a explicat pentru NewsIn Ioan Igna, cel care se ocupa de delegari in cadrul CCA.

Centralul Ionica Serea a declarat insa ca nu il intereseaza prea mult decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor de a-l exclude din arbitraj. "Care-i problema daca m-au exclus? Nu sunt nici primul nici ultimul arbitru care este dat afara. Eu nu imi reprosez nimic din tot ce am facut in viata. Sa fie sanatosi", a afirmat arbitrul.

Ionica Serea, in varsta de 39 de ani, are la activ 107 meciuri in Liga I, pe care le-a condus intre anii 2001 si 2009. Serea a debutat in prima liga la data de 14 octombrie 2001, la un meci intre Steaua si Ceahlaul Piatra Neamt, scor 1-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.