Sport 30 Aprilie 2009 14:33
Atacantul echipei Dinamo, Marius Niculae, a declarat joi ca partida cu CFR Cluj va fi extrem de importanta, pentru ca in cazul unui esec alb-rosiii pot pierde prima pozitie in clasamentul Ligii I
"Principalul obiectiv este castigarea campionatului si accederea directa in grupele Ligii Campionilor. Aveam obiectiv si cupa, dar din pacate nu am putut sa mergem mai departe. Meciul cu CFR Cluj e decisiv, pentru ca orice pas gresit ne va costa. Daca nu batem, s-ar putea sa pierdem primul loc. Facem apel la suporteri sa vina la stadion, cu ei suntem 12", a spus Marius Niculae, care a adaugat ca isi doreste ca la finalul campionatului sa ii dedice titlul portarului Bogdan Lobont, cel care s-a accidentat si va lipsi 6 luni de pe gazon, informeaza NewsIn.

Atacantul dinamovistilor a spus ca decizia de a fi delegati arbitri straini la unele meciuri este normala, pentru ca in acest fel nu vor mai exista niciun fel de speculatii, mai ales ca in arbitrajul romanesc exista un scandal de coruptie. Niculae spune insa ca arestarea arbitrilor nu este chiar ceva iesit din comun, pentru ca Romania nu este prima tara in care cavelerii fluierului ajung in arest din cauza coruptiei.

Un alt jucator al formatiei din Stefan cel Mare, Ionel Danciulescu, a spus ca ros-albii au fost foarte suparati dupa esecul din Cupa Romaniei, si la fel si presedintele executiv Cristi Borcea, care nu a mai vorbit ceva timp cu fotbalistii antrenati de Mircea Rednic. "Trebuie sa trecem peste acest esec si sa ne gandim doar la jocul cu CFR Cluj. Exista riscul sa pierdem titlul, dar la fel de bine putem sa il si castigam, totul e posibil. Mai sunt 7 etape de foc, echipele din fruntea clasamentului vor juca intre ele si nu mai avem voie sa facem pasi gresiti", a mentionat Danciulescu, care spera ca la meciul cu CFR Cluj stadionul sa fie plin, pentru ca sprijinul suporterilor este foarte important.

Meciul dintre Dinamo si CFR Cluj, din etapa a 28-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 21:00 si va fi transmis de Antena 1. In tur, ardelenii s-au impus pe teren propriu, la limita, scor 1-0.

Pe de alta parte, Marius Niculae a spus ca Razvan Lucescu este o alegere buna pentru postul de selectioner: "Razvan e un antrenor tanar, dar si cu experienta si va face lucruri bune la natioanala. La fel ca si domnul Piturca, care a dus echipa nationala la turnee finale, sunt convins ca si Razvan va reusi asta. Poate ca e bine ca e tanar, poate stie mai bine cum sa isi apropie grupul". Si Danciulescu este de acord ca numirea lui Lucescu junuior la echipa nationala este cea mai buna solutie si a precizat ca in cazul in care va fi convocat va merge la actiunile tricolorilor, insa considera ca "sunt sanse mici" sa mai ajunga la nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.