Sport 4 Mai 2009 14:05
Usain Bolt, sprinterul jamaican care a batut recordul mondial la 100m la Jocurile Olimpice din Beijing a fost ranit usor intr-un accident de masina
Atletul, care detine recordul la 100m - 9,69 secunde, si o femeie care sa afla in masina au fost dusi la spital in Saint Catherine Parish, dupa ce Bolt a pierdut controlul BMW-ului sau din cauza carosabilului umed dupa care masina s-a oprit intr-o groapa de pe marginea drumului.

Managerul lui Usain Bolt, Norman Peart, a spus ca atletul nu a fost ranit din cauza accidentului propriu-zis, ci a suferit mai multe leziuni pe picioare atunci cand a coborat din masina, pentru ca pe marginea soselei erau foarte multi spini.

Masina a fost avariata destul de rau, dar nici atletul si nici femeia care se afla cu el in masina nu au avut de suferit rani grave de pe urma accidentului, informeaza TMZ.

Usain Bolt venea din SUA in momentul accidentului, acolo unde a fost la un eveniment promotional in Boston.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.