Sport 30 Aprilie 2009 00:25
Dinamo a fost eliminata din Cupa Romaniei de FC Timisoara. Elevii lui Mircea Rednic au pierdut cu 1-4 meciul de la Cluj, dupa o prestatie slaba.
'Chiar daca au intrat patru jucatori noi fata de saptamâna trecuta, eu cred ca am dominat prima repriza clar. FC Timisoara nu a facut altceva decât sa se apere în prima parte a jocului. Cred ca primul gol a fost înscris dintr-un ofsaid clar. Dar, chiar si daca luam gol din ofsaid, daca aliniam cel mai bun '11', altul ar fi fost rezultatul.

Dar era riscant, pentru ca ne asteapta un meci greu cu CFR. Nu am crezut niciun moment ca nu vom câstiga”, a declarat presedintele Cristi Borcea dupa intalnire. El si Vasile Turcu au fost trasi la raspundere de antrenorul Mircea Rednic, care a considerat ca declaratiile ultraoptimiste ale actionarilor i-au facut pe fotbalisti sa isi piarda concentrarea. “Acestia sunt actionarii pe care ii avem. Ar trebui sa ne invatam si sa facem declaratii dupa meci, nu inainte”, a subliniat “Puriul”.

Suporterii gandesc la fel ca antrenorul. “Eu unul ma intreb cand o sa termine Borcea, dar si Turcu cu declaratiile astea de pusti prost inaintea meciurilor! In primul rand fac inutil presiune suplimentara pe jucatori si pe urma sunt, chiar cand castigam, penibili! Gura asta mare de gen Becali nu se potriveste cu un club cu pretentii ca Dinamo!"


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.