Sport 30 Aprilie 2009 00:08
Fostul mare fotbalist a obtinut o finantare nerambursabila de 1,2 milioane de euro pentru modernizarea complexului hotelier din Mamaia.

Proprietar al unui hotel de lux in Mamaia, Iaki, fostul capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, Gheorghe Hagi, considera ca este nevoie sa se investeasca in infrastructura pentru ca turismul romanesc sa infloreasca. Ba chiar el da exemplu personal, fiind primul beneficiar al finantarilor europene prin Programul Operational Sectorial pentru Infrastructura si Dezvoltarea Serviciilor din Turism.

Conform The Money Channel, fostul mare fotbalist, devenit intre timp un prosper om de afaceri, va primi o finantare nerambursabila de 1,2 milioane de euro pentru modernizarea complexului hotelier Iaki din Mamaia.

“In acest proiect s-a optat pentru modernizarea corpului vechi al complexului Iaki pentru a trece de la 4 la 5 stele, extinderea capacitatii de cazare prin adaugarea unui etaj si renovarea intregului hotel”, a declarat, pentru The Money Channel, Costin Sorici, consultant Fonduri Europene.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.