Sport 29 Aprilie 2009 02:02
Dupa Gica Popescu si Gica Hagi, un alt roman este foarte aproape de a imbraca tricoul formatiei FC Barcelona.

Este vorba de Alex Postolache, mijlocas central la una dintre grupele de juniori ale echipei Electrica Timisoara, in varsta de 10 ani, un pusti care de un an si jumatate este supervizat in permanenta de gruparea blau-grana.

El a participat la un trial in urma caruia a fost ofertat, alaturi de alti patru jucatori de varsta lui, sa se pregateasca in continuare la una dintre echipele de juniori ale clubului catalan. La trial au participat peste 300 de copii din toate colturile lumii!

De cele mai multe ori, pustii care bat mingea in curtea scolii, dupa ce se impart in doua echipe, preiau denumirile unor mari formatii europene, toti visand ca in viitor sa fie la fel de cunoscuti ca Messi, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo, Hagi, Raul, Henry etc. sau sa evolueze la echipe precum Barcelona, AC Milan, Real Madrid, Manchester United sau Chelsea Londra.

Pentru Alex Postolache, acum in varsta de 10 ani, nu mai este doar un vis.

Pustiul nu mai trebuie sa-si puna intrebari cu privire la sentimentele pe care le-ar putea trai daca ar imbraca tricoul Barcelonei, club care i-a dat fotbalului mare pe Messi, Puyol, Xavi, Iniesta sau Bojan. A facut deja asta in urma cu un an si jumatate.

La sfarsitul anului 2007, la varsta de 9 ani, Alex Postolache i-a uimit pe antrenorii centrului de copii si juniori ai Barcelonei, cand a participat la un trial desfasurat in Spania.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.