Sport 29 Aprilie 2009 15:49
Fostul selectioner al echipei nationale Victor Piturca a declarat, marti, ca nu a semnat contractul de reziliere primit de la FRF deoarece, dupa parerea sa, acesta nu este valabil
"Nu s-a intamplat nimic, contractul de reziliere primit de la FRF nu e valabil pentru mine. In rest, nu vreau sa mai spun nimic pentru ca nu mai discut cu presa", a precizat Piturca, informeaza NewsIn.

In replica, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a afirmat ca i-a trimis inca de saptamana trecuta contractul de reziliere lui Piturca pentru a-l semna, dar nu a primit pana acum niciun raspuns. "Nu am primit contractul inapoi semnat. I-am trimis actele de saptamana trecuta si mai astept sa ma sune sa-mi spuna daca e ceva in neregula".

Victor Piturca a fost demis de la echipa nationala de Comitetul Executiv, ca urmare a rezultatelor slabe inregistrate in preliminariile CM 2010. Initial, FRF i-a propus sa-si reziliere contractul, scadent la finalul anului, in schimbul a 250.000 de euro, insa acesta a refuzat. Dupa sedinta CEx de pe 16 aprilie, s-a decis ca suma sa fie marita la 300.000 de euro, iar Piturca isi daduse acordul verbal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.