Sport 29 Aprilie 2009 15:32
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat, marti, in exclusivitate pentru NewsIn, ca va propune miercuri Comitetului Executiv ca tehnicianul lui FC Brasov, Razvan Lucescu, sa fie noul selectioner al echipei nationale
"Voi propune Comitetului Executiv ca Razvan Lucescu sa fie noul selectioner al echipei nationale", s-a limitat sa spuna Lupescu.

Pe lista FRF s-au mai aflat in ultima saptamana si fostii internationali Dan Petrescu si Gheorghe Hagi, insa in cele din urma oficialii forului s-au decis sa-l propuna pe Lucescu. Comitetul Executiv al FRF se va intruni miercuri pentru a decide cine va fi noul selectioner al echipei nationale, si viitorul presedinte al CCA.

In varsta de 40 de ani, Razvan Lucescu si-a inceput cariera de antrenor la FC Brasov, in 2004, formatie pe care a reusit sa o salveze de la retrogradare, iar intre 2004 si 2007 a pregatit Rapidul, cu care a ajuns pana in sferturile de finala ale Cupei UEFA si a castigat doua Cupe ale Romaniei. Din 2007, acesta a revenit la FC Brasov, reusind sa o promoveze in prima divizie in vara trecuta, iar in acest moment se afla pe locul 8 dupa 27 de etape. Acesta are 135 de meciuri in Liga I ca antrenor dintre care 63 sunt victorii, iar 43 remize.

Comitetul Executiv a decis luna trecuta sa-l demita din functia de selectioner pe Victor Piturca, iar primul ofertat pentru a-i lua locul a fost Mircea Lucescu, insa acesta a refuzat, preferand sa isi prelungeasca intelegerea cu Sahtior Donetk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.