Sport 28 Aprilie 2009 12:40
Lewis Hamilton s-a gandit sa renunte la Formula 1 in urma criticilor pe care le-a primit dupa ce a fost descalificat de la Australian GP.

Campionul mondial, care a terminat al patrulea la Bahrain Grand Prix castigat de Jenson Button, a recunoscut: "Nu sunt suta la suta sigur ca vreau sa fiu aici si in urmatorii cinci ani. S-au intamplat atatea lucruri. Oare vreau cu adevarat sa fiu in prim-plan, cu toti acesti oameni care imi interpreteaza fiecare miscare? Oare vreau cu adevarat sa fiu in centrul atentiei, dar sa nu pot nici macar sa merg la cinema sa ma distrez fara ca oamenii care sa ma fotografieze? Dar daca vreau sa particip la curse si sa continui in acest sens, este ceea ce trebuie sa suport", a declarat pilotul pentru The Sun.

Hamilton, care a incheiat un contract de 75 milioane de lire cu McLaren, a fost fortat sa isi ceara scuze, lucru care l-a pus intr-o pozitie umilitoare, dupa ce a fost descalificat de la Australian GP pentru ca a dat o declaratie care a indus in eroare.

In urma acestui scandal a fost concediat directorul sportiv Dave Ryan, si nici bossul McLaren nu se afla intr-o lumina favorabila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.