Sport 27 Aprilie 2009 15:45
Tehnicianul lui Tottenham, Harry Redknapp, a afirmat ca este nemultumit de faptul ca Manchester United a primit un penalty nemeritat in meciul de sambata, castigat de formatia pregatita de Ferguson cu scorul de 5-2, informeaza Sky Sports.

"Nu a fost penalty si arbitrul a facut o greseala foarte grava. Jucatorilor nu le venea sa creada, toti se intrebau cum a putut arbitrul sa acorde penalty pentru asa ceva. Stiu ca am primit patru goluri dupa acest moment, dar de atunci si-au revenit. Nu aveau cum sa castige daca nu erau ajutati atunci. Jocul a fost schimbat complet. Nu caut scuze pentru jocul nostru, dar la pauza eram sigur ca mai marcam. Daca asa arata cel mai bun arbitru englez, ma intreb cum este cel mai rau", a spus Redknapp despre arbitrajul lui Howard Webb, informeaza NewsIn.

Tottenham a condus cu 2-0 la pauza, iar arbitrul a acordat penalty pentru United, acesta fiind transformat de Ronaldo. Gazdele au mai inscris prin Rooney, de doua ori, Ronaldo si Berbatov.

Tehnicianul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a recunoscut ca echipa sa a avut noroc pentru ca a primit penalty. "Am fost destul de norocosi, dar fotbalul este un joc amuzant. Cateodata se si greseste, dar face parte din joc. Ni s-a intamplat si noua saptamana trecuta", a spus Ferguson.

Presa engleza l-a criticat pe arbitrul partidei si scrie ca penalty-ul acordat gresit poate sa fie decisiv in lupta pentru titlul de campioana.

Manchester United este pe primul loc, cu 3 puncte in plus si un meci mai putin disputat decat ocupanta locului secund, Liverpool.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.