Sport 26 Aprilie 2009 15:31
Formatia Girondins Bordeaux a castigat sambata seara, pentru a treia oara, Cupa Ligii, dupa ce a invins cu scorul de 4-0 pe Vannes, informeaza editia online a L'Equipe.

Golurile gruparii din Bordeaux au fost reusite de Wendel (2), Planus (10), Gouffran (12) si Yoann Gourcuff (38). Vannes eliminase trei echipe din Ligue 1 pana la calificarea in finala, relateaza NewsIn.

Bordeaux a mai castigat Cupa Ligii in 2002 si 2007 si si-a asigurat prezenta in turul III preliminar din Liga Europa, competitie care va inlocui Cupa UEFA incepand din sezonul viitor. Echipa are sanse si la titlu, fiind pe locul 2, cu doua puncte mai putin decat liderul Marseille.

"Le-am spus jucatorilor mei ca trebuia sa punem pe Vannes sub presiune inca de la inceput. Trebuia sa le aratam ca noi suntem echipa mai buna si am reusit acest lucru. Meciul a fost decis in primul sfert de ora", a spus antrenorul lui Girondins Bordeaux, Laurent Blanc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.