Sorin Cartu, antrenorul Otelului Galati, a declarat ieri ca o eventuala retrogradare in Divizia B a Universitatii ar fi o mare rusine pentru Craiova. "Pericolul de a retrograda este foarte mare, pentru ca, oricum am lua-o, Universitatea Craiova se afla pe ultimul loc la finalul turului. Pentru oras ar fi o mare rusine ca aceasta echipa sa retrogradeze.

La ce potential fotbalistic este acolo, ar fi pacat. Dar eu spun ca exista destule sanse de a se salva. In subsolul clasamentului sunt mai multe echipe la o diferenta mica de puncte si totul este posibil. Acum depinde si de ce strategie va adopta Universitatea in retur", a afirmat Cartu. Acesta a precizat ca vina situatiei in care se afla clubul oltean nu apartine unei singure persoane: "Toti cei care s-au aflat la Universitatea in tur sunt vinovati. De la jucatori si masori pana la presedinte si patron". Intrebat daca ar dori sa antreneze Universitatea din retur, Cartu a raspuns: "Deocamdata, Craiova trebuie sa-si rezolve problemele interne. Sa se stabi-leasca cine e patron, cine e presedinte, sa se mai linisteasca lucrurile si dupa aceea vom vedea. Oricum, sa nu se inteleaga ca eu astept Universitatea. Eu nu astept pe nimeni, spun doar ca, in ceea ce ma priveste, totul este posibil. S-a mai spus ca as fi ofertat si de FC Arges, dar pe mine nu m-a contactat nimeni de la Pitesti. Vom vedea ce va fi pana la urma".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.