Sport 26 Aprilie 2009 17:58
Antrenorul lui Real Madrid, Juande Ramos, a declarat, sambata, ca dezaproba gestul fundasului portughez Pepe, care in partida cu Getafe a lovit deliberat doi adversari si a insultat arbitri, insa considera ca sanctiunea dictata impotriva elevului sau este prea severa, informeaza Marca.
"Continui sa cred ca in acele momente baiatul si-a pierdut discernamantul, nu mai avea notiunea timpului si a spatiului, iar ceea ce a urmat s-a intamplat fara voia lui. Nu a vrut sa faca rau acelui jucator, dar am fost martori la un act de nebunie, pentru ca ceea ce a facut Pepe este impardonabil si nu trebuie sa se repete pe terenurile de fotbal", a spus tehnicianul gruparii madrilene, care a mai adaugat ca internationalul lusitan a acceptat pedeapsa Comisiei de Disciplina, relateaza NewsIn.

Pepe, in varsta de 23 de ani, a fost sanctionat vineri cu 10 etape de suspendare, dupa ce in jocul pe care Real l-a castigat, marti, pe teren propriu, in runda a 32-a din Primera Divison, cu Getafe, scor 3-2, a lovit doi adversari, iar mai apoi i-a insultat pe arbitri. Astfel, aparatorul portughez nu va mai putea evolua in actuala stagiune a campionatului Spaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.