Emil Rosianu, presedintele de la Poli AEK Timisoara, joaca alba-neagra

Nebunie totala pe Bega: la doua ore dupa decizie, in urma unor presiuni, sefii clubului i-au facut tehnicianului o noua propunere de contract
Conducerea clubului Poli AEK Timisoara l-a demis ieri dupa-amiaza pe antrenorul Cosmin Olaroiu, motivul reprezentindu-l suspiciunile in privinta corectitudinii cu care echipa din Banat si-a aparat sansele in ultima etapa de campionat, cu Steaua. Banuielile presei, dublate de scandalul din vestiarul timisorenilor dupa meci si suspiciunile suporterilor de pe Bega au capatat astfel confirmare oficiala, presedintele Emil Rosianu explicind ca "m-am saturat ca numele lui Poli sa fie asociat cu blaturile". Imediat, lui Viorel Moldovan i s-a propus functia de antrenor-jucator. Doua ore mai tirziu, Rosianu a anuntat insa ca "ii vom face lui Olaroiu un nou contract"!

O contributie importanta la demiterea lui Oli a avut chiar principalul beneficiar al partidei dubioase de simbata, Gigi Becali. Patronul stelist declarase ca "era normal ca Olaroiu, prietenul meu, sa nu joace cu rautate impotriva noastra".
A fost picatura care a umplut paharul. "Becali tot apare la televiziune si spune ca e prieten cu Olaroiu. Suporterii sint si ei foarte suparati. Se improasca in noi cu noroi. N-am mai rezistat", ne-a declarat ieri Rosianu. Presedintele timisorenilor l-a informat pe antrenor de decizia luata: "L-am sunat in Italia, unde face un curs de pregatire. N-a prea inteles despre ce e vorba, dar eu mi-am facut datoria si i-am comunicat".

Dupa aceasta confirmare oficiala a aranjamentului care a dus la incoronarea echipei Steaua cu cel de-al 22-lea titlu de campioana, au aparut semne de intrebare in privinta destinatiei jucatorilor adusi de
Olaroiu la Timisoara.
Marius Popa, Gigel Coman, Gabriel Cinu, Gabriel Caramarin, Ovidiu Petre si Viorel Moldovan sint vedetele aduse de fostul antrenor asta-iarna si care acum nu se stie daca vor ramine pe Bega. "Eu sper ca o sa reusim sa-i pastram la echipa.

Decizia finala o vom lua zilele urmatoare", a mentionat Rosianu.
Pentru aducerea lui Cosmin Olaroiu si a "bancarilor" Popa, Coman, Cinu si Caramarin, gruparea de pe Bega platise asta-iarna peste un milion de dolari. "Eu am contract cu Poli si ramin aici, chiar daca Oli a fost demis", ne-a marturisit si Gabriel Caramarin, nu inainte insa de a-si exprima stupefactia.
Reactiile celor implicati au fost contradictorii, predominanta fiind surpriza. "Ce, m-ati sunat de 1 aprilie? Nu cred! Am vorbit cu Oli si era in Italia. Urmeaza sa revina zilele astea", s-a aratat surprins Toni Dobos, consilierul presedintelui Rosianu. "Hai, ba, lasati-ma cu vrajelile astea! Altele or fi fost motivele si acum baga chestiile astea!", a ripostat Gigi Becali, cel care l-a "turnat" pe Olaroiu.

La doua ore dupa ce aruncase bomba, Rosianu a dat inapoi si i-a propus lui Olaroiu un alt contract. Schimbarea deciziei a survenit in urma unor presiuni. "Am reziliat contractul cu Olaroiu fiindca nu continea unele obiective pe care le-am stabilit pentru sezonul urmator. Cind se va intoarce din Italia, vom discuta noile obiective ale echipei si ii voi propune un nou contract cu Poli", a sunat aseara explicatia neconvingatoare a presedintelui.

Era normal ca Oli sa nu joace cu rautate impotriva mea. E prietenul meu!
Gigi Becali, patron Steaua (13 iunie)

L-am demis pe Olaroiu. M-am saturat ca numele lui Poli sa fie asociat cu blaturile
Emil Rosianu, presedinte Poli AEK Timisoara(ieri, ora 18.30)

Ii voi propune lui Olaroiu un nou contract
Emil Rosianu, presedinte Poli AEK Timisoara(ieri, ora 20.30)

E adevarat ca mi-a propus sa preiau echipa
Viorel Moldovan, atacant Poli AEK Timisoara


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.