Sport 26 Aprilie 2009 15:27
Selectionerul Italiei, Marcello Lippi, a declarat ca obiectivul sau este ramana la carma primei reprezentative pentru o vreme cat mai indelungata si infirma zvonurile potrivit carora va antrena din nou fostul sau club, Juventus Torino, dupa Campionatul Mondial din Africa de Sud, informeaza Reuters.

"In momentul de fata, ma gandesc numai la turneul final de anul viitor. Visul meu este sa continui munca la echipa nationala atat timp cat Federatia nu ma va concedia. Daca m-am intalnit cu cei de la Juventus, am facut-o doar pentru a discuta despre posibilitatea ca Amauri sa evolueze in tricoul squadrei azzurra atunci cand va primi pasaport italian", a spus selectionerul campioanei mondiale en-titre, conform NewsIn.

O parte a presei sportive din Peninsula a vehiculat ideea unei posibile reveniri a lui Marcello Lippi in staff-ul tehnic al lui Juventus, formatie pe care a antrenat-o cu succes in doua randuri si care in actualul sezon nu va castiga, cel mai probabil, niciun trofeu.

In urma infrangerii cu Lazio, din semifinalele Cupei Italiei, suporterii gruparii torineze au cerut demisia tehnicianului Claudio Ranieri, care se bucura insa de sprijinul conducerii bainconere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.