Sport 26 Aprilie 2009 15:04
Finalul meciului de handbal feminin de astazi dintre Otelul Galati si Rapid, din etapa a 22-a, scor 27-24 (14-14), a fost marcat de violente intre jucatoarele oaspete, oficiali si spectatori, intre care s-a iscat un conflict general

La finalul meciului, in drum spre vestiar, jucatoarele rapidiste Alina Dobrin si Georgeta Guresoaia au primit cuvinte urate din partea vicepresedintelui Otelului, Ghiocel Constantinescu. Alina Dobrin nu i-a ramas datoare vicepresedintelui gazdelor, care, enervat de replicile primite, precum si de faptul ca a fost stropit cu apa de handbalista, s-a repezit sa le loveasca pe cele doua jucatoare. Acestuia i s-au alaturat si cativa suporteri, care au fentat vigilenta jandarmilor, astfel ca a iesit un conflict general, relateaza NewsIn.

De injuraturile gazdelor nu au scapat nici arbitrii Pop si Mocanu, care s-au retras evitand incaierarea, fapt ce a starnit ulterior mania rapidistelor, care i-au acuzat ca au fugit si nu au incercat sa aplaneze conflictul.

Udat si scuipat de suporterii galateni, antrenorul Rapidului, Vasile Margulescu, s-a declarat oripilat de tratamentul aplicat elevelor sale. "Mi se pare incredibil ca pe teren au patruns oficiali care sa-mi injure si bruscheze sportivele. Nu-i inteleg nici pe arbitrii, care s-au ferit si n-au incercat sa opreasca acest conflict. Daca s-ar fi intamplat una ca asta la Bucuresti, am fi fost facuti tigani si ni s-ar fi suspendat sala 8 etape. Sper ca Federatia sa ia masurile care se impun", a declarat Margulescu.

"Nu mi se pare normal ca un oficial al adversarilor sa intre pe teren si sa ma injure. Accept sa fiu injurata din tribune, dar nu de oficialii gazdelor", s-a plans la randul sau si Alina Dobroiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.