Sport 26 Aprilie 2009 14:20
Mijlocasul lui AC Milan, Clarence Seedorf, a declarat, sambata, ca formatia la care evolueaza si capitanul Romaniei, Cristian Chivu, Inter Milano, a avut cel mai consistent joc din actuala stagiune, motiv pentru care merita sa castige un nou titlu in Serie A, informeaza Gazzetta dello Sport.

"Trebuie sa accepti cand alte echipe sunt mai bune. Inter a aratat in acest sezon ca este cea mai valoroasa grupare din campionat. Tin sa precizez insa ca AC Milan nu i-a facut cadou lui Inter titlu, pur si simplu, noi am fost conditionati de prea multe accidentari", a spus fostul international olandez, potrivit NewsIn.

Seedorf, care intre 2000 si 2002 a imbracat tricoul formatiei nerazzurre, a mai spus ca ramanerea lui Carlo Ancelotti pe banca tehnica a lui Milan si in sezonul urmator depinde in mare masura de atitudinea conducerii clubului rossoner: "Cred ca antrenorul nostru trebuie sa simta ca beneficiaza de suportul si increderea oficialilor. Ancelotti este inteligent, curios si motivat indeajuns pentru a reusi sa reconstruiasca echipa".

AC Milan nu a mai castigat competitia interna din 2004, iar in actualul sezon din Serie A ocupa locul secund, la 10 puncte in spatele liderului Inter, cand mai sunt 6 etape de disputat pana la finalul campionatului.

Potrivit publicatiilor sportive, tehnicianul gruparii de pe San Siro, Carlo Ancelotti, ar putea ajunge in vara la Chelsea Londra sau Real Madrid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.