Sport 25 Aprilie 2009 17:06
Directorul departamentului Relatii Internationale al FRF, Florin Prunea, a declarat, vineri, ca din stenogramele DNA-ului in cazul coruptiei din arbitraj nu reiese ca el a incalcat in vreun fel regulamentele sau a influentat delegarile arbitrilor in acest sezon din Liga I.

"Le recunosc in parte, in sensul ca aceste stenograme nu arata ca eu am incalcat regulamentele sau am influentat delegarea unui arbitru. N-au fost decat pareri personale pe care eu le-am dat majoritatea conducatorilor de club. Si domnului Marius Stan si cred ca nu a uitat, ii aduc aminte. Cu mine a stat de vorba. Mi se pare normal ca eu sa raspund la telefoanele membrilor afiliati", a spus Prunea, citat de NewsIn.

Oficialul Federatiei este convins ca in fotbalul romanesc se invart foarte multi bani necurati: "Mi-e greu sa spun cati bani sunt necurati in fotbal, dar sunt sume imense, extrem de mari. Zeci de milioane de euro. Eu stiu si am vazut ca acest dosar este pe rolul instantei. Nu are proportii ingrijoratoare, ci foarte mari".

Fostul international a incheiat spunand ca inca nu crede ca ultimele evenimente legate de actele de coruptie care au zguduit fotbalul romanesc sunt reale: "Fotbalul romanesc are o problema de credibilitate. Cand FRF a avut dovezile necesare, nu va face decat sa ia masurile sportive care se impun. Mai mult de atat este treaba institutiilor statului. Va rog sa ma credeti ca nici acum nu sunt convins ca acesti oficiali au primit aceste sume de bani. Din ce vedem acum se pare ca exista acte de coruptie".

Mai multe stenograme ale unor convorbiri intre trei dintre arestatii in dosarul coruptiei in arbitraj au fost publicate, vineri, pe size-ul www.realitatea.net, intr-una dintre acestea aparand si numele lui Florin Prunea, director al departamentului Relatii Internationale din cadrul FRF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.