Sport 24 Aprilie 2009 01:18
Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a fost suspendat, joi, un joc si penalizat cu 300 de lei de Comisia de Disciplina a FRF, dupa ce a fost trimis in tribuna la meciul cu CFR Cluj, din etapa a 26-a.
Suspendari au primit si doi jucatori stelisti, Lovin si Cernea. Astfel, Florin Lovin a fost suspendat doua meciuri si amendat cu 3.000 de lei pentru cartonasul rosu primit cu CFR Cluj, in timp ce portarul de rezerva Cornel Cernea a primit tot doua jocuri de suspendare si o amenda de 4.500 lei, in urma unui conflict cu arbitrul meciului cu CFR, Teodor Craciunescu.

Un alt jucator care a evoluat in derby-ul de miercuri, Cristian Panin, de la CFR Cluj, si el eliminat, a fost suspendat un joc si a primit o penalitate sportiva de 700 lei, informeaza NewsIn.

Comisia de Disciplina a mai decis joi ca jucatorii Sergiu Costin (Otelul Galati) si Stefan Vigariu (Gloria Buzau) sa fie suspendati cate un joc si amendati cu cate 700 lei, iar fotbalistul Dragos Grigore (Dinamo II) a fost suspendat doua meciuri si amendat cu 2.000 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.