Sport 24 Aprilie 2009 01:13
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, joi, ca, dupa refuzul lui Mircea Lucescu de a prelua echipa nationala, pe lista se mai regasesc Gheorghe Hagi, Razvan Lucescu si Dan Petrescu, directorul general Ionut Lupescu urmand sa se ocupe in continuare de acest aspect.
"Hagi, Razvan Lucescu si Dan Petrescu mai sunt pe lista. M-as bucura pentru fiecare dintre cei trei sa vina la nationala, mi-ar placea ca macar doi dintre ei sa lucreze impreuna", a afirmat Sandu la GSPTV, completand ca Ionut Lupescu negociaza deja cu unul dintre ei, fara a-l nominaliza.

Comitetul Executiv a decis sa-l demita din functia de selectioner pe Victor Piturca, iar primul ofertat pentru a-i lua locul a fost Mircea Lucescu, insa acesta a refuzat, preferand sa isi prelungeasca intelegerea cu Sahtior Donetk, informeaza NewsIn.

Presedintele FRF a vorbit si despre situatia de la Comisia Centrala a Arbitrilor, precizand ca vrea sa ii mute sediul de la Casa Fotbalului. "Sunt mai multe nume care pot conduce Comisia, printre care si cel al lui Ion Craciunescu. Daca Dragomir va aduce un punct de vederel al cluburilor la sedinta Comitetului Executiv, atunci ar putea cantari mult in luarea unei decizii. Oricum, vrem sa mutam CCA de la Casa Fotbalului. Este un alt mijloc pe care l-am depistat pentru a-i proteja de toti membrii FRF de posibile suspiciuni".

Sandu a mai dezvaluit ca la sedinta trecuta a Comitetului Executiv a dorit sa instaleze un nou presedinte la Comisie, insa Dumitru Dragomir a propus ca structura sa ramana aceeasi pana la finalul sezonului. "Am avut acest aspect pe ordinea de zi, iar la ultimul punct se prevedea si propunerea unui nou presedinte pentru CCA. Dragomir a venit cu propunerea ca aceasta Comisie sa ramana asa pana la finalul campionatului si nimeni nu s-a opus.

E adevarat ca la mine in birou s-a vehiculat numele lui Vasile Avram pentru presedinte, dar daca la propunerea lui Dragomir toata lumea a fost de acord, nu am mai discutat nimic apoi. Totusi, decizia luata nu a dat roade, pentru ca Grigorescu si-a dat demisia", a conchis conducatorul forului roman de fotbal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.