Sport 24 Aprilie 2009 01:08
Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat, joi, clubul Dinamo cu suspendarea terenului pentru o etapa si o amenda de 60.000 de lei pentru scandarile si bannerele rasiste ale fanilor de la meciul cu Rapid din sferturile Cupei Romaniei, informeaza FRF.

La partida cu Rapid, din sferturile Cupei Romaniei, disputata la Pitesti, fanii ros-albilor au avut scandari rasiste la adresa rivalilor si au afisat mai multe bannere in acest sens printre care: "Nu toti tiganii sunt rapidisti, dar toti rapidistii sunt tigani", "Din nou pe stadion miroase a esenta de rom" sau "Suntem romani, asta e esenta care face diferenta".

In ciuda celor intamplate, observatorul intalnirii Hacic Garabet a declarat ulterior ca nu a scris nimic in raport despre aceste fapte, deoarece nu a vazut niciun banner rasist, ci doar a auzit cateva injuratori ale suporterilor dinamovisti, informeaza NewsIn.

Derby-ul etapei a 27-a, Dinamo-CFR Cluj, se va disputa sambata, 2 mai, de la ora 21:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.