Sport 24 Aprilie 2009 16:24
Nicolae Grigorescu a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca a demisionat din functia de vicepresedinte al CCA, cu prerogative de presedinte, pentru a permite numirea unui nou presedinte cat mai devreme si sustine ca l-a propus pe Ioan Igna, desi Vasile Avram si Aron Huzu intentioneaza sa candideze

"Am spus de la inceput ca voi asigura interimatul pentru o perioada scurta de timp, nu il puteam prelungi numai de dragul de a fi presedinte. Statutar, trebuia sa demisionez pentru a veni cat mai repede un alt presedinte. Am demisionat pentru a urgenta numirea unui nou presedinte, din partea CCA l-am propus pe Ioan Igna. Stiu ca mai vor aceasta functie si Vasile Avram si Aron Huzu, chiar am discutat cu primul despre asta. Din ce am inteles, ambii au proiecte. Acum e momentul sa vina un alt presedinte", a spus Grigorescu, citat de NewsIn.

Fostul purtator al ecusonului FIFA sustine ca, in perioada interimatului, a impartit prerogativele sale membrilor CCA, iar cel care conducea efectiv Comisia era Ioan Igna. "Eu am impartit prerogativele mele tuturor membrilor, iar Ioan Igna era supervizor. Practic el era numarul 1. Spun inca o data ca am demisionat fara sa am vreun conflict cu nimeni, dar pur si simplu nu puteam conduce Comisia de la Timisoara", a adaugat acesta.

Nicolae Grigorescu a mai precizat ca in cazul in care noul presedinte al CCA ii va cere ajutorul, va accepta. "Daca viitorul conducator are nevoie de mine, eu sunt dispus sa il ajut".

Vicepresedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Nicolae Grigorescu, care avea si prerogative de presedinte al forului, si-a depus, joi, demisia din functia pe care o detine, aceasta urmand sa fie discutata in cadrul unei sedinte a CEx al FRF ce va avea loc luni, iar mai apoi sa fie ales un nou presedinte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.