Sport 23 Aprilie 2009 15:25
Vicepresedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Nicolae Grigorescu, care are si prerogative de presedinte al forului, si-a depus, joi, demisia din functia pe care o detine, aceasta urmand sa fie discutata in cadrul unei sedinte a CEx al FRF ce va avea loc vineri

Nicolae Grigorescu a preluat prerogativele de presedinte al CCA pana la finalul acestui sezon, acest lucru fiind stabilit la data de 16 aprilie in sedinta CEx al FRF. Gheorghe Constantin si-a depus demisia din functia saptamana trecuta dupa ce a fost arestat pentru luare de mita, iar in locul sau a fost numit presedinte interimar Marcel Lica. Pentru ca si numele celui din urma aparea in dosarul instrumentat de DNA, acesta a decis sa se autosuspende si sa lase locul sau, pana la sedinta CEx, celuilalt vicepresedinte al CCA, Nicolae Grigorescu, informeaza NewsIn.

Grigorescu a anuntat dupa ce a preluat prerogativele de presedinte al CCA ca nu vrea sa fie conducatorul arbitrilor, insa daca i se va cere ajutorul va continua sa fie membru in Comisia Centrala. Demisia sa vine dupa ce arbitrii Marcel Savaniu si Sorin Corpodean, dar si Marcel Lica au fost arestati joi pentru 29 de zile. Cei trei au fost audiati miercuri timp de cateva ore de catre DNA Pitesti dupa care au primit mandate de arestere preventiva pentru 24 de ore. Cei trei sunt acuzati de luare de mita.

In acelasi caz au mai fost audiati de DNA arbitrii Aurelian Bogaciu si Tiberiu Lajos, insa ei au fost lasati in libertate.

De asemenea, in arestul politiei argesene se mai afla si patronul clubului FC Arges, Cornel Penescu, impreuna cu cativa apropiati, dar si fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, cei doi fiind acuzati de dare, respectiv luare de mita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.