Sport 23 Aprilie 2009 03:02
Trei componente ale lotului feminin de gimnastica de senioare al Romaniei, Steliana Nistor (19 ani), Andreea Acatrinei (17 ani) si, mai nou, Daniela Druncea (18 ani), au abandonat in mai putin de un an activitatea competitionala.

Ingrijorator este faptul ca nimeni din conducerea forului nostru de specialitate nu are puterea sa opreasca valul de retrageri.

Mai mult, comportamentul si declaratiile actualului antrenor coordonator al echipei olimpice, Nicolae Forminte, par a incuraja chiar aceasta atitudine.

Retragerea dupa JO de la Beijing a Stelianei Nistor, medaliata cu bronz olimpic cu echipa anul trecut, una dintre gimnastele considerate de perspectiva pentru gimnastica romaneasca, nu a facut mari valuri. Motivul invocat, probleme medicale, aproape ca nu lasa loc de comentarii, pentru ca, logic, nimeni nu poate obliga un sportiv sa faca performanta cu dureri.

La numai cateva luni distanta, mai exact, la inceputul acestui an, o alta componenta a echipei de la Beijing, Andreea Acatrinei, a plecat din lotul de la Deva, de asemenea invocand probleme de sanatate.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.