Sport 23 Aprilie 2009 00:43
Handbalista Mihaela Ani-Senocico, de la “U” Jolidon Cluj, va incheia sezonul 2008-2009 pe teren, desi este insarcinata, ea declarand ca doreste sa isi ajute echipa sa evite retrogradarea.

Capitanul echipei clujene, dar si al nationalei la CE din 2004 si participanta la JO de la Beijing, este insarcinata in doua luni, dar a continuat sa se antreneze normal si sa intre pe teren in meciurile sustinute de “U” Jolidon in retur.

"Nu s-a pus problema sa renunt de pe acum. Medicul mi-a spus ca ar fi mai bine sa o fac, dar eu vreau sa ajut echipa. Suntem intr-o situatie delicata si oricat de mult ma bucur ca vom avea un copil, gandul mi-e si la echipa, la pericolul retrogradarii. Sper sa nu ajungem acolo.

Voi juca pana la finalul sezonului si sper sa ajut echipa pe care oricum nu o voi parasi niciodata”, a declarat Mihaela Ani-Senocico.

Handbalista clujeana nu stie ce va face dupa ce va pune punct carierei sportive.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.