Sport 23 Aprilie 2009 23:38
Mijlocasul englez imprumutat de LA Galaxy la AC Milan, David Beckham, a afirmat, miercuri, ca nu regreta decizia de a-si prelungi sederea la gruparea rossonera, chiar daca acest lucru a implicat renuntarea la o parte a salariului urias pe care il avea la clubul american, informeaza Il Giornale.

"Un lucru e sigur: sunt multi fotbalisti in Europa, dar si in intreaga lume, care ar plati din propriul buzunar ca sa joace la o echipa precum AC Milan. As fi facut tot posibilul sa raman aici pana la finalul sezonului si nu am cum sa regret acest pas", a declarat fostul jucator al lui Manchester si Real, citat de NewsIn.

Altfel, Beckham a mai spus ca nu a reusit sa invete prea multe cuvinte in limba italiana in cele aproape patru luni de cand se afla la Milano: "Trebuie sa recunosc ca nu am facut mari progrese. Stiu doar sa spun 'felicitari' arbitrilor sau 'bravo pentru gol' lui Inzaghi. Totusi, reusesc sa comunic bine cu Maldini, care vorbeste engleza".

David Beckham (34 de ani) a fost imprumutat de AC Milan la inceputul acestui an de la LA Galaxy si urma sa evolueze pentru echipa antrenata de Carlo Ancelotti pana la data de 9 martie, insa oficialii celor doua cluburi s-au inteles asupra prelungirii imprumutului pana la finele stagiunii curente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.