Sport 23 Aprilie 2009 23:30
Patronul Farului, Gheorghe Bosanceanu, a decis, miercuri, in urma unei sedinte, sa suspende platile catre jucatori pe o perioada nedeterminata din cauza rezultatelor slabe inregistrate in acest retur de campionat, transmite corespondentul NewsIn.

Patronul dobrogenilor, Gheorghe Bosanceanu, s-a declarat extrem de dezamagit de faptul ca alb-albastrii au obtinut un singur punct in ultimele 8 etape si a organizat o sedinta la care au luat parte toti jucatorii si staff-ul tehnic.

Astfel, oficialul i-a anuntat pe elevii lui Lucian Marinof ca nu vor mai primi niciun ban pana cand echipa nu va fi aproape de un loc care permite ramanerea in Liga I.

Totodata, Bosanceanu a mai decis ca echipa sa intre in cantonament cu trei zile inaintea meciurilor, cu una in plus fata de pana acum.

Farul Constanta ocupa locul 16 dupa 26 de etape disputate, cu 23 de puncte, cu 5 mai putin decat Politehnica Iasi, care se afla pe pozitia a 14-a, prima care asigura mentinerea in primul esalon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.