Sport 23 Aprilie 2009 17:42
Antrenorul formatiei Internazionale Milano, Jose Mourinho, a afirmat miercuri ca o eventuala calificare a echipei sale in finala Cupei Italiei ar reprezenta o surpriza, informeaza site-ul oficial al formatiei.

Inter a pierdut cu 0-3 prima mansa a semifinalei, contra Sampdoriei, iar returul va avea loc joi seara. "In acest moment suntem eliminati din Cupa Italiei. Trei goluri reprezinta un avantaj important pentru ei. Ar fi o surpriza daca ne vom califica in finala. Oricum, nimic nu este imposibil, orice se poate intampla in fotbal", a spus Mourinho, potrivit NewsIn.

Tehnicianul a precizat ca meciul din Cupa este important pentru echipa sa, dar principalul obiectiv este castigarea titlului in Serie A. El nu va putea conta pe jucatori precum Luis Figo, Sulley Muntari, Walter Samuel si Dejan Stankovic.

In lotul pentru meciul cu Sampdoria a fost convocat si fundasul roman Cristian Chivu, dar si un mijlocas de la tineret, Rene Krin.

Antrenorul portughez s-a referit si la incidentul in care a fost implicat Mario Balotelli, afirmand ca Italia si suporterii nu sunt rasisti, chiar daca jucatorul sau a fost tinta unor jigniri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.