Sport 23 Aprilie 2009 16:37
Fostul fotbalist Gheorghe Hagi, fosta campioana olimpica la natatie Diana Mocanu si fostul campion mondial la box Leonard Doroftei au fost exclusi miercuri din Andunarea Generala a COSR din cauza absentelor repetate de la sedinte, a declarat, pentru NewsIn, secretarul general Ioan Dobrescu.

"Ei vor ramane alaturi de COSR pentru ca reprezinta imagini importante in sport, dar din motive administrative ei vor fi inlocuiti de campioana olimpica Constantina Dita, de antrenorul acesteia, Valentin Tomescu, si de Ioan Dospinescu, iar in locul lui Dospinescu in Comitetul Executiv va intra doamna Elisabeta Lipa. COSR are nevoie de cvorum si am votat excluderea lor", a afirmat Ioan Dobrescu, conform NewsIn.

La finalul lunii noiembrie la alegerile COSR a fost ales un nou Comitet Executiv din care faceau parte: Gabriela Szabo, Adrian Stoica, Ioan Dospinescu, Liviu Luca, Cristian Gatu, Elena Francu, Ivan Patzaichin, George Boroi, Georgeta Andrunache, Adrian Mladin, Puiu Gaspar, Constantin Alexandrescu si Paul Ciobanelu.

Dupa aceste alegeri, Elisabeta Lipa nu mai avea nicio functie in cadrul COSR, si prin mutarea lui Ioan Dospinescu in Adunarea Generala aceasta devine membru al Comitetului Executiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.