Sport 23 Aprilie 2009 16:27
Directorul Departamentului Relatii Internationale din cadrul FRF, Florin Prunea, nu va mai fi delegat ca observator la partidele din Liga I pana la clarificarea situatiei privind scandalul de coruptie din arbitraj, a declarat miercuri presedintele FRF, Mircea Sandu.

"Numele lui Prunea nu apare decat in presa, in cazul lui nu e nimic oficial. Am vorbit cu el si s-a luat decizia sa nu mai fie observator la jocurile din Liga I, pana la clarificarea situatiei. Activitatea sa din Departamentul de Relatii Internationale se va desfasura totusi normal", a declarat Mircea Sandu, la Realitatea TV, potrivit NewsIn.

Florin Prunea a confirmat, pentru NewsIn, ca a purtat o discutie cu presedintele FRF, Mircea Sandu, in urma careia a fost luata hotararea ca oficialul sa nu mai fie observator la jocurile din Liga I.

In urma scandalului de coruptie de arbitrajul romanesc au fost retinuti patronul clubului FC Arges, Cornel Penescu, impreuna cu cativa apropiati, el fiind acuzat de dare de mita. De asemenea, in arestul politiei se mai afla si presedintele CCA, Gheorghe Constantin, acuzat de dare de mita. Miercuri, procurorii DNA Pitesti au decis sa emita un mandat de arestare pentru 24 de ore si pentru arbitrul asistent Marcel Savaniu, in timp ce Aurelian Bogaciu, Sorin Corpodean, Tiberiu Lajos si Marcel Lica sunt si ei cercetati in acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.