Sport 22 Aprilie 2009 12:45
Tehnicianul formatiei Real Madrid, Juande Ramos, a afirmat ca internationalul portughez Pepe nu a intentionat sa-si loveasca un adversar in timpul meciului cu Getafe de marti seara, castigat cu scorul de 3-2, informeaza Reuters.

Incidentul s-a petrecut in minutul 87, la scorul de 2-2, cand Pepe l-a impins in careu pe Francisco Casquero si l-a lovit de doua ori cu piciorul. Jucatorul lui Real l-a lovit apoi in fata pe Juan Albin, fiind eliminat de pe teren.

"Pepe s-a enervat cand arbitrul a acordat penalty si a vrut sa loveasca in aer, nu in adversar. Sunt sigur ca cei de la Comisia de Disciplina vor vedea acest lucru",
a spus Juande Ramos, potrivit NewsIn.

Fotbalistul madrilenilor si-a cerut scuze pentru incidentul in care a fost implicat: "Lumea stie ca acesta nu este stilul meu, imi cer scuze. Nu s-a dat penalty cand Higuain a fost faultat, dar s-a dat la Casquero. Totul s-a intamplat foarte repede si m-am pierdut, nu-mi pot explica".

Higuain a primit galben pentru simulare, iar clubul va face apel la sanctiune, deoarece el este suspendat in meciul cu Sevilla. Acelasi jucator a fost cel care a adus victoria lui Real Madrid in ultimele faze ale meciului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.