Sport 22 Aprilie 2009 02:22
Monopolul asupra meciurilor din Liga I pare fisurat, din vara putand aparea variante de negociere pentru televiziunile interesate

Experimentul GSP Tv este la un pas de faliment. La mijlocul lui mai se vor purta discutiile finale in acest sens, televiziunea urmand probabil sa emita pana la finalul campionatului. Pe piata media se aude ca RCS-RDS ar vrea sa isi deschida un canal care sa utilizeze drepturile de televizare pentru Liga I.

Cea mai spectaculoasa aparitie pe piata televiziunilor de sport din Romania, GSP TV, gafaie din greu si se pare ca se va stinge odata cu actuala editie de campionat. Lucrurile nu merg deloc bine intre cele doua parti care au pactizat pentru castigarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I si aparitia celui mai nou canal de sport. RCS-RDS si Antena 1 sunt aproape sa rupa mariajul, iar "copilul" GSP TV, ca intotdeauna in astfel de situatii, are cel mai mult de suferit.

Motivele tin, vorba lui Gigi Becali, de partea economica: investitia este mai mult decat nerentabila, iar prin­cipalul platitor este societatea de cablu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.