Sport 22 Aprilie 2009 02:19
Lacatus a dezvaluit ca Steaua va juca la rezultat in derby-ul cu CFR, clujenii simt iarasin titlul in crampoane, iar suporterii il asteapta pe patron pentru a-i cere sa plece din Ghencea.

CFR Cluj nu a mai invins Steaua in Ghencea din ’48 (a fost 4-1 pe 6 noiembrie 1948), insa mirajul unui nou titlu de campioana, dupa ce Dinamo a fost ingenuncheata la Iasi, iar Timisoara a prins o recolta proasta la Vaslui, ii face pe ardeleni sa grabeasca gandurile spre un nou succes.

Ambele echipe joaca prost, insa, spre deosebire de Steaua, care a obtinut dupa o lunga perioada de esecuri o victorie chinuita la Medias, clujenii tot aduna puncte in clasament.

"Stati sa vedeti cand ne-om da si drumul la joc“, avertizeaza conducerea CFR, in timp ce Marius Lacatus are o tactica de joc.

"Din pacate, in ultima vreme, rezultatele noastre au fost mediocre. Trebuie sa stergem cu buretele ce a fost si trebuie sa scoatem maximum din meciurile care ne-au ramas. Jucatorii au avut o discutie privata cu Gigi Becali si le-a spus ca inca se poate lua titlul. Vom pune pe primul plan rezultatul, iar daca vom putea oferi si spectacol, vom incerca sa facem si acest lucru“, a spus Lacatus intr-o conferinta de presa, adaugand ca fundasul Sorin Ghionea are drept de joc.

Referitor la criticile lui Gigi Becali, tehnicianul crede ca "Gigi, chiar daca ne critica, el o face numai ca lucrurile sa fie mai bune. Nu o face din rautate“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.