Sport 22 Aprilie 2009 02:12
Antrenorul lui FC Arges, Ionut Badea, a declarat, marti, ca succesul cu Rapid este foarte important pentru elevii sai mai mult din punct de vedere psihic, deoarece le va ridica moralul dupa problemele din ultima perioada, transmite corespondentul NewsIn.

"Am castigat o partida extrem de importanta, dar trebuie sa tratam si urmatoarele jocuri cu aceeasi atentie. Meciul de azi a avut atat implicatii emotionale, cat si de clasament. Am intalnit o echipa puternica, care si-a jucat una dintre sansele de calificare in Cupa UEFA. Am facut o partitura tactica foarte bine pusa la punct. Victoria cu Rapid este mult mai importanta din punct de vedere emotional pentru noi, sper sa continuam tot asa", a spus Badea.

Tehnicianul a afirmat ca s-a temut ca arbitrul Cristian Balaj va dezavantaja Argesul in acest joc, dupa scandalul din ultima perioada in care a fost implicat patronul Cornel Penescu si mai multi arbitri, dar nu a vazut nimic anormal in prestatia acestuia. "In ceea ce priveste arbitrajul, exista acel sentiment de discriminare, m-am temut ca Balaj isi va ajuta colegii de breasla, dar nu pot spune ca am observat ceva in neregula in prestatia sa".

Badea a anuntat ca succesul cu Rapid le va debloca jucatorilor salariile, insa momentan nu s-a discutat nimic despre primele de joc.

Ilie Penescu, fratele lui Cornel Penescu, a fost prezent la meci si a felicitat echipa pentru victorie, afirmand ca rezultatul este o alinare pentru patronul argesenilor, aflat in arest. "A fost un meci foarte bun, imi pare rau ca nu a fost aici si fratele meu. Este o alinare pentru el acest rezultat".

FC Arges a castigat, marti, scor 1-0, partida cu Rapid Bucuresti din etapa a 26-a a Ligii I, gratie reusitei lui Adrian Iordache din prima repriza. In urma acestui rezultat, FC Arges a acumulat 37 de puncte si se afla pe locul 10 in clasament, in timp ce formatia giulesteana este pe 6, cu 42 de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.