Sport 22 Aprilie 2009 02:10
Formatia araba antrenata de Ioan Andone, Al-Ettifaq Dammam, s-a impus, marti, scor 4-1, in deplasare, in fata gruparii Al-Shabab din Emiratele Arabe Unite, intr-un meci din cadrul etapei a 4-a din Liga Campionilor Asiei.

Gazdele au deschis scorul in minutul 16 prin Asuncao, din penalty, insa echipa lui Andone a revent datorita golurilor marcate de ghanezul Prince Tagoe (30, 54, 83) si Abdurrahman Al-Qahtani (90). In meciul tur, disputat la 8 aprilie, Al-Ettifaq s-a impus cu acelasi scor pe teren propriu, doua dintre reusite apartinandu-i aceluiasi Tagoe.

In celalalt meci din cadrul grupei D a Ligii Campionilor Asiei, echipa lui Rivaldo, FC Bunyodkor, s-a impus in deplasare, scor 1-0, in fata iranienilor de la Sepahan.

In clasament, formatia pregatita de Ioan Andone ocupa prima pozitie, cu 9 puncte, si trebuie sa invinga etapa viitoare pe FC Bunyodkor pentru a-si asigura calificarea in urmatoarea faza a competitiei.

Uzbecii se afla pe locul doi cu 7 puncte, urmati de Sepahan, cu 4 puncte, si Al-Shabab, cu 3 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.