Sport 22 Aprilie 2009 20:53
Portarul dinamovist Bogdan Lobont a fost diagnosticat cu entorsa la genunchiul drept si ruptura a ligamentului incrucisat anterior si va avea nevoie de operatie, urmand sa lipseasca aproximativ 6 luni de pe gazon, dupa accidentarea suferita in minutul 78 al partidei cu Gloria Bistrita.
Internationalul roman a efectuat un RMN la Clinica Phoenix din Capitala, acolo unde a fost transportat imediat dupa accidentare. In jurul orei 20:00, acesta a revenit in carje la stadionul Dinamo, unde era asteptat de sotia sa.

In minutul 78 al meciului cu Gloria Bistrita, Bogdan Lobont a iesit sa intercepteze o centrare, dar la aterizare s-a accidentat la piciorul drept, dupa care nu a mai putut continua meciul, informeaza NewsIn. Locul sau in poarta a fost luat de Marius Niculae, deoarece Mircea Rednic efectuase toate cele trei schimbari permise de regulament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.