Alin Simota ar vrea sa-l puna presedinte la Jiul pe fostul lider al minerilor. Intre timp, el l-a adus in Vale pe Adi de Vito, pentru 2.000 de euro.
Ultima prezenta a Jiului Petrosani in Divizia A este legata de numele lui Miron Cozma. In 1998, la nici patru luni de la incarcerarea Luceafarului huilei, cea mai populara echipa din Vale se ducea in Divizia B, unde avea sa ramina pina acum citeva zile. Promovarea a fost obtinuta, ca pe vremuri, cu sprijinul puternicului zonei, Alin Simota, insa numele lui Miron Cozma nu a fost uitat. Actualul patron nu a exclus varianta ca fostul lider al minerilor sa detina functia de presedinte la Jiul, desi are interdictie de a calca in Petrosani in urmatorii cinci ani. "De ce sa nu revina la echipa pe care a ajutat-o? Pentru cei din Vale el a ramas omul bogat care dadea la saraci, deci este un simbol. Ar fi o onoare sa-l avem printre noi", a spus Simota, care a sarbatorit promovarea, alaturi de jucatori, la Cabana Rusu, aflata la o distanta de 12 kilometri de Petrosani si o altitudine de 1.168 de metri.

Pentru ca jucatorii l-au dorit in mod special ca invitat de onoare pe Adi de Vito, finantatorul Simota a scos din buzunar 2.000 de euro si l-a adus pe manelist in Valea Jiului. Dupa doua ore de cintat, acesta a plecat si a inceput distractia propriu-zisa, cu sampanie si foc de artificii. La petrecere a fost prezent si fostul antrenor al echipei, Gigi Multescu, care are o oferta din partea lui Rizespor, in vreme ce fiul sau, Catalin, portar la Jiul, va pleca tot in Turcia, la Kaiseri, pentru o proba de joc.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.