Sport 22 Aprilie 2009 14:57
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, sustine ca Victor Piturca a acceptat pana la urma oferta Federatiei, in valoare de 300.000 de euro, in schimbul rezilierii contractului cu echipa nationala, actele urmand a fi semnate in aceasta saptamana

"Am o intelegere verbala cu Victor Piturca pentru rezilierea contractului sau cu FRF. Ne vom intalni in acesta saptamana sa semnam si actele, pentru a deveni totul oficial. Suma este de 300.000 de euro", a declarat, marti, pentru NewsIn, oficialul FRF.

Lupescu a mai spus ca pana la jumatatea lunii mai echipa nationala va avea un nou selectioner: "Toate numele aparute sunt speculatii de presa. Sunt sigur ca pana pe 10 mai vom avea un nou selectioner pe banca echipei nationale".

Victor Piturca a fost demis pe 9 aprilie de la echipa nationala, in urma sedintei Comitetului Executiv al FRF, din cauza faptului ca sansele de calificare la turneul final din 2010 sunt foarte mici. Comitetul Executiv al FRF l-a mandatat pe directorul general al FRF, Ionut Lupescu, sa se ocupe de rezilierea contractului cu selectionerul Victor Piturca.

Initial, oficialul Federatiei a declarat ca i-a propus acestuia suma de 250.000 de euro pentru a termina intelegerea care expira la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010, oferta a fost insa declinata de Piturca. Ca urmare a acestui fapt, CEx al FRF a decis sa mareasca suma propusa pentru Piturca cu 50.000 de euro, oferta acceptata in cele din urma de fostul selectioner.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.